Вишуканий металевий декор

Тільки ексклюзив.


Часто виникає бажання додати чогось особливого, оригінального до своєї оселі.


Маємо декілька ідей.


Металеві меблі підійдуть майже до кожного стилю.
Особливо часто застосовують меблі з металевого матеріалу у стилях лофт, мінімалізм, хай-тек, кантрі, електика.

 

Особливість металевої меблі в її універсальності та зручності.  Листовим матеріалом покривають стільниці, виділяють елементи меблів. Надзвичайно ефектно виглядає м'яке крісло в жорсткому сталевому корпусі. Нержавіюча сталь в дизайні квартири або будинку особливо вдала на фоні обробки з природною палітрою.


Якщо кімната простора та добре освітлена – сміливо демонструйте холодний блиск, але доповніть його теплими фактурами текстилю та деревини. Якщо площа невелика – варто обійтися лише двома-трьома декоративними акцентами зі сталі. Багато дизайнерів відзначають, що саме відтінки срібла та коричневого кольорів найтоповіші для змішування та контрасту, що, в поєднанні з вишуканим металевим блиском, точно не лишаться без уваги.


До металевих предметів інтер'єру належать:

- настільні та напільні свічники;

- дзеркала у металевій рамі;

- статуетки, вази, кашпо;
- посуд.


Металевий посуд та декор ще тільки починає входити у головні тренди. Ви тільки уявіть якої вишуканості та оригінальності зможуть додати до Вашого столу металевий посуд. Наприклад, свічник із зістареного металу зможе прикрасити будь-яку романтичну вечерю.

Не забувайте, про головне правило використання металу – баланс. Сталь, залізо, хром використовують для зонування, акцентування, декору в комбінації з поширеними оздоблювальними матеріалами.


Будьте у тренді.