Сучасний декор

 

Існує кілька виробів декору, які допоможуть зробити сучасний дизайн інтер'єру. Нижче наведено ідеї декору для оформлення простору в рамках останніх тенденцій.


 - Вази та кашпо з елементами квітів, людськими обличчями та елементами тіла продовжують підкорювати своїм легким, ніжним та сучасним виглядом. Такі вази використовують частіше у пастельних, світлих тонах; під час використання темних кольорів часто вибирають вази з матовим покриттям. Ідеально підходять як для ґрунтових рослин, свіжих та штучних квітів, так і у використанні для косметичних кистей, і як просто домашні прикраси. Форма ваз проста, красива та виглядає дуже елегантно.

 


 - Елементи декору в стилі «Бабл Гам»: вази, підставки для прикрас та просто красиві незвичайні статуетки.

 

Ніщо не випромінює більшої краси, ніж жіночі форми. Такі сучасні статуетки можуть стати вишуканою окрасою в будинку. Її можна розмістити у вітальні з письмовим столом або навіть у коридорі, додавши трохи веселощів у ваш будинок. Ця мила статуетка, яка жує жувальну гумку, стане чудовим подарунком для друга чи сім'ї. Вона ідеально підходить для прикраси інтер'єру і просто як предмет колекціонування.

Підставка для прикрас стане не лише красивою та яскравою частиною декору у вашому інтер'єрі, а й дозволить зберігати потрібні речі в одному місці. До речі, її можна використовувати не тільки для прикрас, але і для ключів, монет та інших дрібниць.

Ви запитаєте, чому саме собака? Ця тенденція пішла від французів, оскільки вони дуже близькі зі своїми чотирилапими друзями, особливо вони люблять бульдогів.


Існує так багато маленьких дрібниць, які можуть зробити будинок яскравішим, затишнішим та зручнішим. Шукайте їх у нас на сайті.